FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar KATERING

KATERING , PASTRIM KIMIK , PASTRIM AMBJENTESH (KOMPANI PASTRIMI) , FIZIOTERAPI , RESTORANTE , PRODUKTE PASTRIMI

1AGS

TIRANA, RRUGA BEQIR LUGA, P. 3, SHK. 1/1 04 5800 67306820541330697071822
A G S shpk me një eksperiencë shumëvjeçare, tashmë një emër me një mesazh të qartë në tregun shqiptar : përkushtim, kapacitet, siguri maksimale në çdo shërbim që ofron. A G S shpk ësh...
KATERING

2ALO ALO GJYSHJA

TIRANA, RRUGA VLLAZEN HUTA, MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME 0692189370
KATERING

3ANA KALA

TIRANA, RRUGA BESIM ALLA, PRANE BAR BRITANIA 0684319360
PICERI , KATERING

4ARDJONI

TIRANA, RRUGA MUSTAFA LLESHI, NGJITUR ME HOTEL DRINOS 04 2233 244
KATERING

5AROMA CATERING

TIRANA, RRUGA QEMAL STAFA, NR. 262, 20 M. MBI SHKOLLEN E KUQE 04 2254 47104 2260 5470682088221
Aroma Catering pas 20 vite eksperience e sheh veten si një Klient dhe më pas si Ofrues Shërbimi. Prezente në ambjente diplomatike, shtetërore dhe private, ofron shërbime si coffe break, finger f...
KATERING , PASTICERI , BUKE DHE PRODHIME BRUMI

6ARTOS

TIRANA, RRUGA SHEFQET MUSARAJ 069206242306962708840696270885
Artos e ka fillesën e vet në vitin 2003 të shoqëruar me një eksperiencë pune 15 vjecare në fushën e prodhimit dhe menaxhimit të produkteve të kësaj fushe në Selanik të Greqisë. Synimi kr...
Artos has been established in the year 2003 having a 15 years experience in the field of production and management of products of this field in Thessaloniki, Greece. Our main aim has been quality and ...
BARE , KATERING

7ATEX ( AIRPORT TAXI EXPRESS)

TIRANA, RINAS, AEROPORT 04 2387 070066208019106620060000800 70 70
KATERING

8BEREQET

TIRANA, RRUGA MUHAMET GJOLLESHA,VILA NAKUQI, PRANE INXHINIERISE SE NDERTIMIT, K. II 04 2236 3990672061451
BARE , KATERING

9BUKA & PATISSERIE FRANCEZE

TIRANA, RRUGA IBRAHIM RUGOVA, PERBALLE SKY TOWER 0692284833
.
KATERING

10DEA

TIRANA, RRUGA BESIM ALLA 0692574011
KATERING

11DELI

TIRANA, RRUGA GJON BUZUKU, TEK SELVIA 0698787087
KATERING , RESTORANTE

12ERA

TIRANA, RRUGA PERLAT REXHEPI, P. UNICOM 04 2264 4750694066661
KATERING

13HELIOS GASTRONOMI

TIRANA, RRUGA BESIM ALLA, PRANE KOMPLEKSEVE CABEJ 04 2224 59404 2224 59406840746050684008288
Helios Gastronomi eshte sipermarrja e pare shqiptare qe ofron sherbime profesionale ne artin e gatimit. Ju na njihni si Helios Catering, dhe prej 10 vitesh kemi sherbyer ne festa, dasma, ditelindje, e...
Helios Gastronomy is the first Albanian enterprise that offers professional services in art of food. You recognize as Helios Catering. Since 10 years we have served in many celebrations, weddings, bi...
KATERING

14KEJSI KATERING

TIRANA, RRUGA QEMAL STAFA 0683267227
HOTELE, RESTORANTE , SALLA KONFERENCASH , KATERING

15LOT BOUTIQUE HOTEL

TIRANA, RRUGA MYRTEZIM KELLICI 04 2200 00104 2200 0010676038888
, Our goal is to make business though happy guests! Long-term investment for detailed guest comfort ensures our guests the best of hospitality while professionally-trained and service-oriented staff w...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss