"SI?" TË VEPRONI PËR TË GJETUR ATË QË KËRKONI?

  • www.yellowpagesalbania.com
    Në hapësirën “Cfarë” mund të kërkoni me emrin e biznesit (P.sh: Çelësi, Sigal, Vodafone, Societe Generale), kategorinë (P.sh: Banka, Kompani sigurimi,Agjenci Turistike, Gazeta, Mobilieri, Spitalet) , produktet (Makina, Elektroshtëpiake, Korniza, Dyshekë, Dhurata, Pllaka) dhe shërbimet(Hidraulik, Bojaxhi, Elektricist, Servis Makinash, Analiza, etj.).

  • Në hapësirën “Ku?” ju mund të vendosni emrin e qytetit p.sh: Tiranë, Durrës, Vlorë, Laç ose te zonës, komunës, fshatit p.sh: Vorë, Laprakë, Sauk, Kamëz, ose emrin e rrugës, Rruga Durrësit, Rruga e Kavajës, Irfan Tomini, etj

  • Në hapësirën “Për Ju Biznese” , duke plotësuar formatin përkatës ju do të prezantoni biznesin tuaj dhe Çelësi Yellow Pages ju ofron mundësinë të jeni menjëherë online. Menjëherë pasi të keni plotësuar fushat përkatëse ju do të njoftoheni me anë të një e-maili për emrin tuaj si përdorues dhe fjalëkalimin, me të cilët ju do të manaxhoni hapësirën e rezervuar për ju në www.yellowpagesalbania.com.

  • Harta” ju tregon vendndodhjen e saktë të biznesit apo bizneseve që ju keni kërkuar. Kjo hartë është një shërbim unik që ofrohet nga Çelësi dhe ju përcjell të gjithë eksperiencën e akumuluar prej vitit 1998.