Dërgo një email


Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.

Kontaktet tona


ÇELESI MEDIA GROUP

Rr. “Kavajës”, Condor Center, K. III-të
info@yellowpagesalbania.com
kontakt@celesi.com 042268104

0682085806