ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA SHYQYRI BERXOLLI, AP. 10B, K. III
1000 - Tiranë

phone_iphone

0697007537

mail_outline

[email protected]

mail_outline

[email protected]

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Operatori Turistik AlbaTrip, pjesë e “Çelësi Group”, me mbi 10 vite eksperiencë në udhëtime turistike, ju ofron paketa pushimesh gjatë gjithë vitit. Për ne udhëtimi nuk është biznes por më së pari është pasioni ynë i hershëm. Ne ju ofrojmë eksperiencat tona të mrekullueshme. E shijojmë çdo udhëtim sikur të ishte hera e parë dhe këtë përjetim e ndajmë me ju. Kompania AlbaTrip e mbështet punën e saj në një staf shumë profesional dhe me një eksperiencë të konsiderueshme në fushën e shërbimeve. Ju bëni zgjedhjen, për të tjerat mendojmë ne! AlbaTrip ofron shërbimet: -Biletari (Individuale & Çmime Grupi); -Shërbimet e akomodimit; -Transport / makine, jahte, biçikleta etj., me qira. -Ture të organizuar (grupe & individuale); -MICE/ Organizimi i konferencave; -Ofrojmë shoqërues dhe përkthyes të autorizuar në gjuhë të ndryshme; -Shërbimet VIP dhe organizimi i takimeve në nivele të ndryshme; -Sigurimi i shendetit në udhëtim.
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3