ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA DON BOSKO, PERBALLE FAKULTETIT TE GJUHEVE TE HUAJA
4000 - Shkodër

phone_iphone

022809937

mail_outline

antonzalli@hotmail.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3