ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KAVAJES, CONDOR CENTER, K. III, 5
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682081362

phone_iphone

0686035999

mail_outline

[email protected]

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
“Agjencia e rekrutimit “Profesionisti”, themeluar në 2013, ka suportuar dhjetëra kompani kombëtare dhe ndërkombëtare të formojnë stafin ideal.Falë njohjes së thellë të tregut të punës dhe nevojave të biznesit, ja kemi dalë të pilotojmë projekte të suksesshme në partneritet me institucione prestigjoze ndërkombëtare si GIZ dhe KFW.Ne garantojmë suksesin e biznesit tuaj duke ju qëndruar në krah si partnerë besnikë në rekrutimin dhe përzgjedhjen e stafit!Nëse dëshironi të mësoni më shumë se si ekspertët e “Profesionisti”-t mund t'ju ndihmojnë në krijimin dhe konsolidimin e faktorit më me peshë në suksesin tuaj, jeni të mirëpritur të na kontaktoni.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3