ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MUHEDIN LLAGANI
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692088387

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Arfanet sh.p.k është krijuar si kompani e pavarur në vitin 2013. Më parë aktiviteti i kësaj kompanie kryhej brenda kompanisë mëmë që është Arfa Shpk. ArfaNet Shpk ofron shitjen me shumicë dhe pakicë të gjithë gamës së artikujve të sinjalit televiziv tokësor e satelitor, të thjeshtë dhe të përqendruar për hotele dhe rezidenca banimi, duke qënë lider në Shqipëri për sistemet televizive duke ofruar asistencë teknike në projektimin, instalimin dhe shërbimin periodik të mirëmbajtjes së tyre.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3