ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA SIRI KODRA, BLLOKU I MAGAZINAVE
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682032726

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
TOLIMO shpk është një shoqëri shqiptare e themeluar në vitin 1997. Ajo ushtron aktivitetin e saj në fushën e importimit dhe shpërndarjes së materialeve gjysëm të gatshme të industrisë së mobiljeve, aksesorëve të tyre, si dhe në fushën e prodhimit e të shpërndarjes së produkteve të industrisë së bojrave.TOLIMO shpk tregton vetëm podukte që mbajnë firmën “Made in Italy”, bashkëpunon me partnerë lider të kësaj fushe në Itali, sjell gjithnjë risi dhe zgjerim të gamës së produkteve të saj.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3