ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA FREDERIK SHIROKA
1000 - Tiranë

phone_iphone

0699566494

mail_outline

[email protected]

Konsulta alergologjike FALAS

Përshkrimi:

Mjekja e njohur, Alkerta Ibranji, Alergologe dhe Imunologe Klinike, e specializuar me një eksperiencë disa vjeçare, i vjen në ndihmë të gjithë pacientëve me probleme të alergjisë duke ofruar konsulta FALAS nëpërmjet telefonit dhe/ose përmes e-mailit.Më shumë se kurrë në ndihmën tuaj!

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3