ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MINE PEZA, P. 210
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682041892

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Pira Alumin është një biznes që operon prej 20 vitesh në tregun shqiptar si dhe një ndër të parat e krijuar duke ofruar punime duralumini si dyer, dritare, grila. Shërbim i shpejtë dhe cilësor. Tek ne mund të gjeni garancinë e kerkuar.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3