ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
Ky biznes ka 16 filiale:

Kontaktet e Filialit:

phone   Zgjidh filialin

mail_outline   Zgjidh filialin

Dega qëndrore:
room

RRUGA PANORAMA, PRANE HIPOTEKES
1000 - Tiranë

phone_iphone

0686034558

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Jeta kërkon kujdes. Këtë e gjeni tek Intermedica. Ne e dimë se çfarë pacientët kërkojnë, ndaj jemi në shërbim të tyre. Kjo është motoja mbi të cilën Intermedica u krijua në vitin 1996. Intermedica realizon çdo analizë që përshkruhet në literaturën mjekësore, deri në nivel të biologjisë molekulare të ADN-së dhe ofron nivelet më të larta të cilësisë dhe saktësisë së ekzaminimeve laboratorike, falë stafit të kualifikuar dhe bashkëpunimit me klinikat më në zë botërore. Intermedica është i vetmi rrjet laboratorik që ofron sot teknologjinë më të avancuar të analizatorëve, i pari në llojin e tij i cili i është nënshtruar kushteve të çertifkimit të Cilësisë dhe Menaxhimit. Jemi duke zhvilluar një rrjet laboratorik bazuar në konceptin “business excellence”, që njihet si “shërbimet mjekësore laboratorike të ekselencës”. Me 11 pika në Tiranë, një në Sarandë dhe një në Prishtinë, jemi gjithnjë e më pranë nevojave të pacientëve.
Detajet:
Orari:
  • Hёnё 07:00-20:30
  • Martё 07:00-20:30
  • Mёrkurrё 07:00-20:30
  • Enjte 07:00-20:30
  • Premte 07:00-20:30
  • Shtunё 07:30-17:00
  • Dielё Mbyllur
Mundësi parkimi:

Po

3200.00 leke
8500.00 leke
13900.00 leke
8900.00 leke
1000.00 leke
9900.00 leke
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3

Shikoni produktet në vitrinë

Check up baze

Te gjitha analizat qe perfshihen ne Check up baze.

Kontrolli per Femra mbi 40 vjec

Kontrolli per Femra mbi 40 vjec