ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

 RRUGA SIRI KODRA, P. A&A, HYRJA KRYESORE
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692205578

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Qendra Diagnostike MEDICARE u themelua në Tetor 2001. Profili i kësaj klinike është imazheria diagnostike dhe konsultat në neurokirurgji, neurologji etj. Nisur nga nevojat dhe kërkesat e rretheve kryesore të Shqipërisë, klinika zgjeroi aktivitetin e saj në rrethet Durrës dhe Elbasan në vitin 2004, duke vazhduar në vitin 2005 në Shkodër, në vitin 2007 në Fier, në 2010 në Berat dhe në Tetor të vitit 2011 hapi degën e saj më të re në Korçë.
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3