ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MEDAR SHTYLLA, KOMPLEKSI KIKA I, H. 22
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692045800

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Lizard është një kompani reklamash që ka si qëllim parësor implementimin e një strategjie vizuale me element gjithëprfshirës. Ne i japim një rëndësi të veçantë egzigjencës së konsumatorit nëpërmjet punimeve të personalizuara të një game të gjerë materialesh promovuese, falë një ekipi kreativ dhe një cilësie të garantuar realizimi.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3