ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA NACIONALE MJEDE - VAU DEJES, LGJ. QENDER
4008 - Shkodër

phone_iphone

0682379738

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3