ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

XHAFZOTAJ
2000 - Shijak

phone_iphone

0682096600

mail_outline

al_asfalt@yahoo.com

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3