ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KARL GEGA
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682021885

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Staf I kualifikuar dhe me eksperiencë disa vjeçare ofron garanci për perspektivën tuaj. Ambiente mësimi me kushte moderne bashkëkohore. Një ndër autoshkollat e para në Shqipëri.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3