ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA VASO PASHA, NR. 2, K. 2, ISH-BLLOKU
1000 - Tiranë

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Autoshkolla CLASS realizon pergatitjen e kandidateve per te gjitha kategorite e lejeve te drejtimit: "A2", "B", "C", "CE", "D", Certifikaten e Aftesimit Profesional CAP dhe pergatitjen e kandidateve per kategorine "B" me kambio automatike. Autoshkolla “CLASS” eshte krijuar ne vitin 2003, me administrator Z.Sokol Gogu. Mesuesi i teorise ka nje pervoje ne mesimdhenie prej 35 vitesh. Qe ne fillimet e saj i ka kushtuar rendesi te vecante perzgjedhjes se stafit teknik si nje element mjaft i rendesishem ne pergatitjen cilesore teorike dhe praktike te kandidateve per drejtues automjeti.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3