ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MEDAR SHTYLLA, NE HYRJE TE RRUGES AMBROZ MARLASKAJ
1000 - Tiranë

phone_iphone

0683100003

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Autoshkolla Hysa ofron per klientet e saj keto sherbime: -Lejedrejtimi te cdo lloj kategorije AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE -Deshmi aftesie profesionale (DAP) per “eskavatoriste”, ”buldazeriste”, ”automakiniste”, -Certifikate te aftesise profesionale (CAP).
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3