ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MUHAMET GJOLLESHA, P. TOENA
1000 - Tiranë

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Autoshkolla Laze, me nje eksperience mbi 15 vjet ne treg ofron kurse profesionale per leje drejtimi automjeti. Ne mundesojme leje drejtimi te te gjitha kategorive per te gjitha llojet e mjeteve motorike. Ne ofrojme te gjitha mesimet e edukates rrugore me profesionistet me te mire ne treg. Kemi nje staf te kualifikuar instruktoresh te cilet me besim dhe siguri ju kane mesuar kursanteve se si te drejtojne mjetin. Mjetet tona motorrike jane komode dhe bashkekohore. Regjistrohuni ne autoshkollen tone dhe do te kuptoni se sa e thjeshte eshte te behesh me patente.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3