ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA VELLEZERIT FRASHERI, LGJ. AHMET HAXHIJA
4000 - Shkodër

phone_iphone

0672058318

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3