ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MINE PEZA, P. FOTO RRELI, K. II
1000 - Tiranë

phone_iphone

0682368672

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Përkthyes I miratuar nga Ministria e Drejtësisë. Në studio ligjore Fadil Metaj perkthimet jane ne Serbisht, Kroatisht, Maqedonisht, Rusisht, Bullgarisht, Anglisht, Sllovenisht, Malazeze, Boshnjake. Avokat Fadil Metaj ështe I vetmi që nuk perdor noter duke ndihmuar klientët ne kohë dhe kosto.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3