ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA ABDI TOPTANI, QENDRA TORRE DRINI, KATI 2, ZYRA 39
1000 - Tiranë

phone_iphone

0685444445

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Studio Ligjore Avokat Vullnet Domi. Përfaqësojmë në çështje: Penale, Civile, Administrative dhe Familjare. Përfaqësojmë në mënyrë korrekte në të gjitha shkallët e gjykimit.
Detajet:
Orari:
  • Hёnё 08:00-00:00
  • Martё 08:00-00:00
  • Mёrkurrё 08:00-00:00
  • Enjte 08:00-00:00
  • Premte 08:00-00:00
  • Shtunё 08:00-00:00
  • Dielё 08:00-00:00
Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3