ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

BLV. GJERGJ FISHTA, KULLA JESHILE 2, K. I
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692022007

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Konsulencë juridike, gjyqësore përmbarimore; Përfaqësime ligjore në institucione publike & private; Përfaqësime ligjore & mbrojtje për: Çështje civile, familjare, administrative, tregtare, penale; Ndërmjetesim për zhvillimin & menaxhimin e pronës private; Ide novatore për investimet në prona/financim projektesh; Përgatitje dokumentacioni për leje zhvillimore (ndërtimi); Projekte për godina banimi, turizmi, agrobiznesi, stacione karburanti.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3