ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
Ky biznes ka 2 filiale:

Kontaktet e Filialit:

phone   Zgjidh filialin

mail_outline   Zgjidh filialin

Dega qëndrore:
room

RRUGA SULEJMAN KADIU, PRANE GJYKATES SE RRETHIT
2000 - Durrës

phone_iphone

+355 68 40 55 889

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Përfaqësimin ligjor dhe avokati për çështje Civile, Penale & Administrative. Ezaurimin e proçedurës ligjore për heqjen e Dekretit të Dëbimit (Espulsit) nga sistemi Shengen. Konsulencë ligjore në disa gjuhë të huaja. Përkthime të liçensuara nga Ministria e Drejtësisë në gjuhët: Anglisht, Italisht, Frengjisht, Gjermanisht, Turqisht, Maqedonisht etj.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Jo

Konsulencë ligjore dhe kërkesat për Urdhër mbrojtje PA PAGESË

Përshkrimi:

Prej situatës së vështirë të krijuar nga Covid-19, Studio Ligjore TIVARI ofron:–Konsulencë ligjore PA PAGESË nëpërmjet E-mail, WhatsApp, Viber, Facebook Messenger ose Instagram;–Redaktimi i kërkesave për Urdhër mbrojtje si dhe përfaqësimi PA PAGESË;–Shërbime përkthimi dhe legalizimi të çfarëdo lloj dokumentacioni të nevojshëm për Shqipërinë apo për çdo shtet tjetër. Dokumentacioni përgatitet & ju dërgohet me postë.

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3