ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA E KAVAJES, 44
1000 - Tiranë

phone_iphone

042381381

mail_outline

[email protected]

Aplikoni tani për kartat e kreditit contactless nga Raiffeisen Bank & përfitoni komision 0 për vitin e parë!

Përshkrimi:

Shmangni përdorimin e cash duke kryer pagesa kudo PA KOMISION. Pagesa me këste me 0 % Interes për blerje në POS të bankës sonë. Paguaj online nga shtëpia me kartën e kreditit me 0 komision. Pagesa contactless në POS, pa PIN për shuma deri në 2,000 lekë. Pagesa me keste me 0% Interes për blerje në POS të bankës sonë. Paguaj online nga shtëpia me kartën e kreditit me 0 komision.

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3