ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA 28 NËNTORI, LGJ QEMAL STAFA
4000 - Shkodër

phone_iphone

0673010732

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3