ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA DEMOKRACIA, LGJ. QENDER, K. II
4008 - Vau -Dejës

phone_iphone

0682320953

mail_outline

afilipi@live.com

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3