ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA INXH. GJOVALIN GJADRI, ZONA INDUSTRIALE
4000 - Shkodër

phone_iphone

0684031048

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3