ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA SHKODER- MJEDE, LGJ. GURI I ZI, RENC
4000 - Shkodër

phone_iphone

0682027319

mail_outline

[email protected]

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3