ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA TIRANE-ELBASAN, QENDRA TREGTARE TEG
1000 - Tiranë

phone_iphone

0686013043

mail_outline

ajselahaxhiu@gmail.com

Përfunduan pushimet, fillon shopping!

Përshkrimi:

Tek Rinascimento TEG, pjesë e rrjetit Karta Extra mund të zgjedhësh nga shumëllojshmëria e veshjeve të përditshme, për zyra & për evente. Fito ulje & pikë shtesë, vetëm me Karta Extra!

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3