ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA VASO PASHA
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692129662

Koleksioni i ri i veshjeve ne Ysatis!

Përshkrimi:

Veshje të Markave me Prestigjoze Greke! Masa S Deri 6XL; Cilësi dhe Veçanti; Womens's Style; Greek Brand!

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3