ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA TEODOR KEKO, KOMPLEKSI ALES KATI 1-RE, UNAZA E RE
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692116703

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
RoyalCert Albania është entitet auditues dhe certifikues për standarde të ndryshme ndërkombëtare si ISO 900, ISO 14001, ISO 22000, ISO 50001, ISO 45001, HACCP, HALAL, CE Mark etj, nën monitorimin e RoyalCert International Registrars GbmH (www.royalcert.com) në Frankfurt, Gjermani e cila është akredituar nga agjencia gjermane e akreditimit DAKKS ( Deutsche Akkrediterungsstelle).
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3