ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA DON BOSKO, P. GENER, SHK. C, AP. 7
1000 - Tiranë

phone_iphone

0672033624

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
A-Derma është një ndër klinikat e para dermatologjike në Tiranë. E krijuar në fillim të viteve 2000, misioni i A-Derma është që të ndihmoj çdo njeri që të ketë një fytyrë dhe trup të shëndetshëm. Duke investuar në trajnimin e stafit dhe inovacion, klinika A-Derma është shndërruar në lider në fushën e dermatologjisë për shtetasit Shqiptar dhe të huaj.
Detajet:
Mundësi parkimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3