ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

PEZE HELMES
1000 - Tiranë

phone_iphone

0686338385

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Muçalla 3D është një emër mjaft i njohur në ofrimin e zgjidhjeve të integruara të menaxhimit të insekteve për të përmbushur kërkesat e ndryshme të klientelës së saj të nderuar. Shërbimet tona të kontrollit të insekteve janë të mirënjohura në sektorët rezidencial, bujqësor, komercial dhe industrial. Çdo individ që punon me ne ka përvojë të gjerë të fushës përkatëse. Për më tepër, ne jemi të pajisur mirë me mjetet dhe teknikat më të fundit.
Detajet:
Orari:
  • Hёnё 08:00-20:00
  • Martё 08:00-20:00
  • Mёrkurrё 08:00-20:00
  • Enjte 08:00-20:00
  • Premte 08:00-20:00
  • Shtunё 08:00-20:00
  • Dielё 08:00-20:00
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3