ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA NACIONAL SHKODER - LEZHE, KM. 7
4008 - Shkodër

phone_iphone

0692095055

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3