ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM. 3, TREGU USHQIMOR
1000 - Tiranë

phone_iphone

0694585369

mail_outline

info@tregushqimor.al

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3