ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA FRANK BARDHI
1000 - Tiranë

phone_iphone

044801028

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
KRISTAL CENTER, një nga qëndrat më të bukura tregtare urbane, me ambiente të gjelbëruara, shplodhëse, një ambient atraktiv për të gjithë vizitorët e saj e vendosur në një pozicion strategjik, mbetet vendi ideal për të gjithë familjen. KRISTAL CENTER ka hapur dyert më 24 Prill 2008, me një sipërfaqe prej 25000 m2 dhe sipërfaqe të dedikuar pjesës tregtare prej 10500 m2. KRISTAL CENTER operon me më shumë se 40 marka të ndryshme të njohura në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, 300 vënde parkimi nëntokësor dhe kënd lojrash për fëmijë ne ambietet e brendshme të saj si dhe në ambietet e jashtme. Pozicionimi i saj është në zonën e Komunës së Parisit, një nga lagjet më të populluara të Tiranës. Pjesë e qëndrës janë gjithashtu dy salla të mëdha me kapacitet prej 500 personash. Në këto salla zhvillohen spektakle të ndryshme si;Teatro për fëmijë, takime politike, takime kulturore, premiera filmash, Festival Filmi, etj.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3