ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA HODO BEG SOKOLI, LGJ. NAIM GJYLBEGU, ND. 17
4000 - Shkodër

phone_iphone

0672944273

A jeni ju përfaqësuesi i kësaj kompanie?

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3