ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA TEODOR KEKO, KOMPLEKSI ROMARIO, PRANE ISH DOGANES, K.II
1000 - Tiranë

phone_iphone

0699117388

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Blue Filters Albania pjesë e BlueFilters Group, një ndër kompanitë e para Gjermane në Botë e specializuar për trajtimin e ujit te pijshëm. Grupi Bluefilters është një nga prodhuesit më të mëdhenj dhe shpërndarës të filtrave të ujit dhe sistemeve të trajtimit të ujit në Europë. Të dalluar për cilësinë e lartë, teknologjinë më të fundit, dizenjimin modern & çmimet konkurruese në treg. Prej 7 vitesh operon edhe në Shqipëri me 3 zyra. Vlen të theksohet se pavarësisht vendndodhjes së zyrave tona, prodhimi i produkteve Blue Filters bëhet vetëm në Senden Gjermani. Produktet e Bluefilters janë të dizajnuara për të siguruar ujë të shendetshem e me minerale te kontrolluara
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3