ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

Ish Uzina e Drinit
4000 - Shkodër

phone_iphone

0682092023

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3