ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KAVAJES, CONDOR CENTER, K. III, 1
1000 - Tiranë

phone_iphone

042240746

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
GAZETA ÇELESI: e para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike dhe ofertash biznesi në Shqipëri është paraprirësja jonë. Që nga botimi i saj i parë në vitin 1998 është “tregu” i parë duke u kthyer në mjetin më të rëndësishëm të komunikimit të konsumatorit drejt konsumatorit (C2C) dhe në mjetin më të efektshëm të komunikimit të biznesit drejt konsumatorit (B2C) dhe duke sjellë së fundmi një risi absolute në tregun e informacionit praktik dhe utilitar: platformën e integruar print-web-mobile, duke mbetur kështu lider i pakontestueshëm i këtij sektori në nivel kombëtar. Kjo platformë ofron 360° informacion për shit-blerjet, qiratë, tregun e punës, ofertat e biznesit dhe teknologjinë më të fundit që mundëson edhe 360° akses ndaj këtij informacioni nëpërmjet versionit shtyp të gazetës, portalit web www.gazetacelesi.al dhe aplikacionit për smartphone YELLOW PAGES ALBANIA.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3