ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA KAVAJES, CONDOR CENTER, K. III
1000 - Tiranë

phone_iphone

0686035991

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Revista që mendon për kohën tuaj! Infokult.al është e vetmja revistë elektronike informative kulturore, për gjithçka lidhet me cilësinë e kohës suaj të lirë. Në kohë reale për ju, i gjithë spektri i aktiviteteve kulturore dhe artistike: pjesët teatrale, koncertet, filmat, spektaklet, ekspozitat, festivalet, librat më të rinj, aktivitetet për fëmijë, informacion mbi jetën e natës dhe restoranteve, ofertat e agjencive turistike dhe të qendrave profesionale dhe ato që i shërbejnë pasioneve tuaja, programet televizive javore, si dhe intervista me personazhet VIP të jetës kulturore.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3