ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA ABDI TOPTANI, TORRE DRIN, NR. 91
1000 - Tiranë

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Kompania e parë në Shqipëri që trajton artikujt: motorgjeneratorë, stabilizatorë, transformatorë fuqie pa vaj, UPS të fuqishëm, inverter, bateri, radrizator, gjithashtu ofron servis të autorizuar me kontrata një ose shumëvjecare, pjesë origjinale. Pajisje të çertifikuara CE, ISO 9001-2015. Ju vjen në ndihmë me një staf të specializuar. Garanci dhe shërbim i kualifikuar. Energjia në dorën tuaj.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3