ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

LGJ. KONGRESI I LUSHNJES, K. I, MBRAPA KINOTEATRIT
9000 - Lushnjë

phone_iphone

0692153530

mail_outline

lonbardhi55@gmail.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3