ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA EUROPA, LGJ. PARTIZANI, K. I
4000 - Shkodër

phone_iphone

0686094090

mail_outline

ulajharison@yahoo.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3