ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA SHKODER - VELIPOJE, PRANE STACIONIT TE AUTOBUZAVE
4000 - Shkodër

phone_iphone

0692091707

mail_outline

hotelreal01@gmail.com

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3