ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

ISH UZINA 12, KOMBINATI METALURGJIK
3000 - Elbasan

phone_iphone

0682230175

mail_outline

[email protected]

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3