ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

NE DALJE TE KOMBINATIT
1000 - Tiranë

phone_iphone

0686018288

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Shoqëria “GTS - Gazra Teknike Shqiptare” është themeluar në vitin 1996. Ajo është anëtare e grupit multinacional SOL S.p.A e cila është e pranishme në të gjithe Evropën, në Turqi dhe Indi etj. Shoqëria GTS, operon në sektorin e prodhimit, kërkimit të aplikuar dhe tregtimit të gazrave industriale të pastër (teknike) dhe mjekesorë, në sektorin e asistencës mjekësore, si edhe në atë të pajisjeve të ndryshme për përdorim spitalor. Ne kemi bashkëpunim me shumë Shoqëri Shqiptare dhe të huaja, private apo shtetërore, mbulojmë me sukses tregun shqiptar me Oksigjen, Azot, CO2, Argon, Acetilen etj.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Po

Mundësi parkimi:

Po

Mundësi kthimi:

Po

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3