ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA VACE ZELA, VILA 22, K. III, 22
1000 - Tiranë

phone_iphone

0672069218

mail_outline

[email protected]

70% ULJE për aplikacionin web për menaxhimin e punës nga shtëpia

Përshkrimi:

Në këto ditë të vështira ku të gjitha bizneset po mundohen të organizohen për të punuar nga shtëpia, BIS ju ofron me 70% ulje aplikacionin ELEWIP, që ju mundëson të koordinoni punën e stafit online, ndarjen e detyrave, shkëmbimin e dokumenteve, vendosjen e prioriteteve & afateve. Instalimi & trajnimi bëhet online dhe mund ta përfitoni shërbimin për 12 muaj rresht.

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3