ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?
room

RRUGA MUSTAFA MATOHITI, P. 7, SHK. 1, NR. 5, MBI BAR MEDUZA
1000 - Tiranë

phone_iphone

0692066652

mail_outline

[email protected]

Përshkrimi:
Infosoft Software Developer (ISD) është themeluar në 1991, si kompania e parë private që operon në fushën e Informatikës Financiare dhe Shërbimeve IT. Standardet e kompanisë sonë konfirmohen nga çertifikimet ISO/IT Mark/CMMI dhe nga më shumë se 5000 klientë besnikë.Paketa e produkteve ISD ERP: mbulon funksionet kryesore të çdo biznesi: Financa5 (Kontabilitet Financiar, Manaxhim Financiar), Operacione: Shitje dhe Marketing, Shpërndarje dhe Manaxhim Logjistik dhe Manaxhim i burimeve njerëzore (Bordero). ISD ofron zhvillim Aplikacione Web, Desktop, Mobile me platformat më të fundit duke dhënë zgjidhje të automatizuar, inteligjente dhe efektive.
Detajet:
Dërgesë në adresë

Jo

Mundësi parkimi:

Jo

Mundësi kthimi:

Jo

Duke klikuar mbi privatësinë ju pranoni kushtet dhe konfirmoni që keni lexuar rregullat mbi të dhënat.
Plotëso fushat sipas kërkesës më lart

Kliko ne harte

Shto pika te tjera

message.search-tip3